Speciaal Bericht voor alle huurders van ruimtes bij Nivon Rotterdam

Beste huurder,

Om te beginnen hopen we dat iedereen in goede gezondheid verkeert.

Het bestuur van Nivon Rotterdam heeft op 14 mei overlegd over de mogelijkheid om het gebouw van Nivon Rotterdam in juni weer open te stellen. We hebben besloten om het gebouw onder een aantal voorwaarden vanaf 1 juni 2020 beperkt weer te openen.

Die voorwaarden zijn als volgt:

  1. Er worden maatregelen getroffen om de hygiƫne te waarborgen:Bij de keuken en de toiletten op BG en eerste verdieping worden dispensers met papieren handdoekjes en zeeppompjes geplaatst, in plaats van de tot nu toe gebruikelijke handdoeken. In de hal wordt bij de voordeur een statafel geplaatst met desinfectiematerialen.
  2. We hanteren een maximum aantal mensen per ruimte. De kleine zaal op de begane grond is toegankelijk voor maximaal 10 personen. De grote zaal is toegankelijk voor gezelschappen van maximaal 20 personen.
  3. De bar/balie kan weer worden bemenst, maar de barruimte zelf zal niet open staan voor bezoek.
  4. Organisatoren van bijeenkomsten zijn zelf verantwoordelijk voor het maximum aantal personen bij een bijeenkomst. Zij kunnen bijvoorbeeld deelnemers of bezoekers vragen te reserveren. De organisatoren zijn zelf verantwoordelijk voor deurbeleid om toe te zien op het maximum aantal personen per bijeenkomst.
  5. Consumpties kunnen bij de barmedewerker worden besteld of tevoren gevraagd. De barmedewerker zet deze klaar en de bestelling wordt in de zaal bezorgd dan wel afgehaald door iemand uit het gezelschap. Consumptie in de bar is niet mogelijk en contact bij het brengen of ophalen dient zo kort mogelijk te zijn.
  6. Aan het eind van de bijeenkomst worden de consumpties contant afgerekend; pinnen is niet mogelijk. De groep betaalt het totaalbedrag aan de barmedewerker en regelt zelf intern de individuele bijdrages. (Prijslijsten hangen in de zaal)
  7. Let altijd goed op dat zaken tijdens een bijeenkomst niet van hand-tot-hand gaan, zoals bijvoorbeeld een microfoon of een toetsenbord.

We horen het graag als er vragen, opmerkingen of tips zijn in verband met deze beperkte openstelling. U kunt ons bereiken via bestuur@nivonrotterdam.nl. We proberen dan zo snel mogelijk te reageren.

Het bestuur overlegt op 4 juni weer om de stand van zaken te beoordelen. Vanaf dat moment zullen we de situatie rond het coronavirus blijven monitoren om te zien of we de regels in de komende maanden verder kunnen versoepelen of juist pas op de plaats moeten maken.

We hopen op uw medewerking om het gebouw op een veilige manier weer te heropenen.

Vriendelijke groeten en blijf gezond,
Het bestuur van Nivon Rotterdam
bestuur@nivonrotterdam.nl