Nivoncentrum weer open, mét regels!

De versoepelingen van de covid-19 maatregelen maken het mogelijk dat we ons Nivoncentrum aan de Dirk Smitsstraat weer kunnen openstellen voor activiteiten en verhuringen. Net zoals we in de zomer van 2020 ook open waren, met inachtneming van een aantal regels.

De openstelling gaat in op zondag 6 juni. We volgen hierbij de hieronder genoemde regels:

  • Deelnemers aan een activiteit in het gebouw melden zich tevoren aan; de organisatoren zorgen voor de registratie en gezondheidscheck van de deelnemers;
  • Was je handen en doe bij binnenkomst een gezondheidscheck;
  • Blijf thuis als je symptomen hebt die op covid-19 kunnen duiden;
  • Houd 1,5 meter afstand en ga op vaste plaatsen zitten;
  • Er kunnen maximaal tien bezoekers in een kleine zaal en twintig bezoekers in deGrote Zaal;
  • Zodra het kabinet door veranderende omstandigheden op de rem trapt, dan doen wij dat ook en gaan eventuele strengere maatregelen per onmiddellijk in.

Voel je niet verplicht om een activiteit te herstarten of bezoeken als je daar nog geen goed gevoel over hebt. We hebben er alle begrip voor als mensen nog voorzichtig blijven. Volg als je komt de aanwijzingen van de organisatoren op.We hopen vanaf 6 juni weer voorzichtig activiteiten te kunnen laten opstarten en houden de landelijke ontwikkelingen bij zodat we zo nodig extra maatregelen kunnen nemen, of – en dat hopen we natuurlijk – juist verder kunnen versoepelen. We wensen iedereen een prettige en vooral gezonde herstart toe!

Dik Vuik