Gastvrouw, gastheer

De vacature

Dit is echt een klus voor mensen met energie, lef en verantwoordelijkheidsgevoel! Onze gastvrouw en gastheer zijn het visitekaartje van Nivon Natuurvrienden Rotterdam. Je ontvangt bezoekers, zorgt ervoor dat de zalen in orde zijn waar groepen bijeenkomsten houden, je hebt ‘oog en het oor’ voor de wensen van de gebruikers van het Nivoncentrum. De gastvrouw of gastheer doet dienst gedurende de ochtend, middag of avond. Soms alleen, soms samen met een collega. Je bent vooral actief achter de ontvangstbalie in de hal en de bar in het Nivoncafé. Jij bent er om alles soepel en vooral prettig te verlopen.

Wij vragen

Mensen die één of meerdere dagdelen in de week tijd hebben. Het Nivoncentrum is open als er activiteiten plaatsvinden. Het gebouw kan dan open zijn van 9.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. We maken je vertrouwd met de regels van het huis. Jijzelf bent in staat om bezoekers en mensen die telefonisch om informatie vragen, correct te woord te staan.

Wij bieden

Een leuke vrijwilligersfunctie in een team van betrokken medewerkers. Gemiddeld zal je afhankelijk van je beschikbaarheid ingezet worden. Wie na een inwerkperiode bewijst dat zij of hij uitstekend functioneert kan eventueel een kleine vergoeding ontvangen.

Informatie gastvrouw, gastheer nivon rotterdam

Heb je vragen of wil je meteen sollicteren? Mail naar bar@nivonrotterdam.nl.