Faciliteiten en Bereikbaarheid

Huurders / bezoekers kunnen hier informatie vinden over de faciliteiten consumpties en bereikbaarheid van het gebouw.

Terug naar Voordelig een Zaal Huren.

toegankelijkheid gebouw

Het Nivon gebouw is goed toegankelijk maar heeft helaas geen voorzieningen voor gehandicapten, zoals een lift en een rolstoeltoilet.

 Kopiëren

kopierenKopiëren kost €0,15 (z/w) of €0,30 (kleur) per kopie.
Er is op dinsdagavond en zaterdagmiddag niemand in het gebouw, die het sleutel van het kantoor heeft. Dit kan in de toekomst nog veranderen.
Wel kan men bij de Albert Heijn op het Goudseplein kopiëren. Een z/w kopie kost daar €0,05 en een kleurenkopie €0,25. Op dinsdagavond en zaterdag is de Albert Heijn tot 20.00 uur geopend. Van het Nivon naar de Albert Heijn is het 5 minuten lopen.

lokatie en bereikbaarheid

Het Nivon Rotterdam beschikt aan de Dirk Smitsstraat nummer 76 over een eigen gebouw op een goed bereikbare locatie in Crooswijk, vlakbij het Centrum van Rotterdam.

openbaar vervoer

RET-Tram-7Tram 7 en 8 en Bus 38 stoppen voor de deur (halte Noorderbrug), Metrostations Stadhuis, Blaak en Oostplein zijn op loopafstand (±1 km). Bovendien kunt u van alle metrolijnen overstappen op tramlijn 7 of 8.

Plan hier uw route met behulp van de OV planner (naar Noorderbrug, Rotterdam).

parkeren

parkerenIn de buurt van het Nivon kunt u overdag alleen betaald parkeren.
Na 18:00 is het gratis, als u even oplet waar u de auto neerzet, want het Nivon staat op de rand van drie verschillende parkeersectoren (in 61, vlakbij 65 en 75).

Hier kunt u de parkeersectoren zien. Zoom in en klik op ‘Rubroek’(= sector 61), ‘Crooswijk’ (= sector 65) of ‘Oude Noorden’ (= sector 75, net over de Noorderbrug bij het Noordplein).

Lees ook bij Contact, voor algemene vragen of stel hier uw vraag over verhuur via het verhuurformulier.

Download hier de folder verhuur.

Terug naar Voordelig een Zaal Huren.

Vindt u bij ons helemaal niet wat u zoekt? Misschien komt u verder met www.zaalverhuur-info.nl.