Begeleiders wandelingen

De vacature

De Wandelwerkgroep is op zoek naar nieuwe begeleiders wandelingen. De wandelingen zijn ongeveer 15 kilometer lang en meestal in of in de omgeving van Rotterdam. Door parken en bossen, over (gras)dijkjes, langs rivieren, door natuurgebieden, ook in de stad. De werkgroep organiseert iedere derde zondag van de maand een steeds weer boeiende wandeling die wordt begeleid door twee Nivonners. In de loop der jaren zijn talrijke wandelingen gemaakt, altijd leuk en ‘sportief’.

Wij vragen

Enthousiaste begeleiders wandelingen met ideëen voor wandelingen binnen en buiten Rotterdam. Nieuwe werkgroepleden doen al direct drie keer per jaar mee met de vergadering en lopen als deelnemer mee om te zien of deze activiteit bevalt. Er wordt in alle seizoenen en in alle weertypes gewandeld, met of zonder regenkleding. Om de wandelingen te kunnen blijven aanbieden zoekt de werk- groep leden van alle leeftijden, ook mensen die (nieuwe) ideeën vorm willen geven. Ook niet-leden kunnen zich aansluiten.

Wij bieden

Een leuke vrijwilligersfunctie in een team van betrokken medewerkers. Er zijn maandelijkse wandelingen op dinsdag of zondag, maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Ook van het aantal te lopen kilometers.