Avontuur in de Biesbosch 15-17 juni

Organisatie: NivonJong en De Kleine Rug
Locatie: Dordrecht, Nederland
Deelnemers 18-30 jaar.
Aanmelden: nivon.nl onder groepen/afdelingen of info@nivonjong.nl
Informatie: Marian van de Haterd, daniehat@planet.nl /06 51118993
“Kanoën, varen en wandelen door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het avontuur opzoeken tussen de reeën, bevers en ijsvogels en overnachten op een eilandje.”

De kleine rug
Stel je voor: een weekend lang kanoën, varen en wandelen door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het avontuur opzoeken tussen de reeën, bevers en ijsvogels en overnachten op een eilandje. We ontdekken de pareltjes van Nationaal Park De Biesbosch door met een kano de wateren en te voet de polders te verkennen. De gidsen kennen het gebied als hun broekzak en zullen je alle unieke locaties laten zien. We verblijven in een van de mooiste natuurvriendenhuizen: de kleine rug. In dit idyllische huis op een eilandje midden in de Biesbosch vindt het weekend plaats. Wil jij een weekend echt lekker de natuur in? Met een groep leeftijdsgenoten actief het avontuur opzoeken? Avonden met vaartochten en na-borrels? Meld je dan aan voor dit weekendje weg!

Programma
Op vrijdag is de aankomst vanaf 15:00. De accommodatie is op een eilandje. Bij aankomst bel je naar het huis en wordt je opgehaald met een motorbootje. In dit weekend verkennen we de Sliedrechtse Biesbosch, Mariapolder, Merwelanden , polder Huiswaard en sluiten we af rond 16:00. Op vrijdag en zaterdagavond wordt er door een kok voor de groep gekookt.
Leden     € 80,-
Niet-Leden  € 95,-

Het weekend is inclusief
Overnachting op vrijdag en zaterdag in het Nivonhuis de kleine rug
2x avondeten, 2x ontbijt en 2x lunch
Koffie, thee en fris
Kanohuur
Gids tijdens de kano- en wandeltochten
Alle wandel-, kano- en vaartochten tijdens het weekend
Exclusief:
Lakenpakket (€4,-) en handdoek (€1,-)