Klimaatmars 14 maart

Klimaatalarm op zondag 14 maart.
Nivon doet ook mee!

Beste Natuurvrienden,
Ieder jaar roept het kabinet in september verheugd dat de koopkracht omhoog gaat, voor bijna iedereen. Maar het gaat niet om geld, om kopen. Dat is omkoperij.Het gaat om het klimaat, biodiversiteit, energie, vervoer, schoon water, schone lucht, voldoende voedsel, woningen, werk, gezondheid, onderwijs.

Een sociaal netwerk en een prettige leefomgeving. Voor iedereen. Een evenwichtig ecologisch systeem. Dat zijn veel ballonnetjes om in de lucht te houden. Maar wij kunnen dat. We hebben het bij Nivon Natuurvrienden samengevat onder één parachute: duurzaam en sociaal. En we hebben heel veel gemotiveerde leden.
Lees verder

Rotterdamse Toorts 2021 is uit

Download hier de nieuwe Rotterdamse Toorts van Januari 2021. Dit is een dunner nummer dan u van ons gewend bent, omdat er veel activiteiten geen doorgang zullen vinden door de coronamaatregelen.

Algemene Ledenvergadering zondag 20 september

Beste leden, Op zondag 20 september is er een Algemene Ledenvergadering in het Nivon gebouw aan de Dirk Smitsstraat 76. De inloop is vanaf 13:30 en begint om 14:00. Zie voor alle aanvullende info de AGENDA

Kinderen overnachten gratis bij NIVON

Leden kunnen nu gratis hun (klein)kinderen( tot 16 jaar) meenemen naar de natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen.
Klik hier voor meer ins en outs.