Social media vrijwilliger

De web & pr groep nodigt een social media liefhebber uit om Nivon Rotterdam ook digitaal goed op de Rotterdamse kaart te zetten. Wietske is daar al mee begonnen, maar het is net iets te veel om het alleen te doen. En het is ook gewoon leuker om elkaar te kunnen inspireren en aan te vullen.

Nivon Rotterdam zoekt een social media vrijwilligerTo do social media

We plaatsen berichten over activiteiten en nieuws op Facebook, Twitter en beantwoorden reacties. We zoeken verbinding met (liken en volgen) groene en culturele organisaties in de stad, soms ook landelijk en herplaatsen hun berichten als ze voor Nivon Rotterdam volgers interessant zijn.

We sporen onze webcollega’s aan om toch vooral veel foto’s en filmpjes te plaatsen, zodat wij ze kunnen doorplaatsen, want op social media kunnen we niet meer zonder. Binnen Nivon Rotterdam vragen we de filmmakers om hun filmpjes, voor plaatsing op het YouTube kanaal. En we willen de activiteiten van Nivon Rotterdam structureel in de agenda van de Havenloods plaatsen, zodat we in de huis-aan-huis-kranten vaker in beeld komen.

Ja leuk

Voel jij je vrij op de social media, heb je iets met groen en cultuur en denk je voor Nivon de juiste toon te vinden om uitnodigend te zijn? Mail ons dan via webpr@nivonrotterdam.nl, dan spreken we je binnenkort.

T: @nivonrotterdam
F: Nivon Rotterdam
W: Nivonrotterdam.nl