Nivon Film Festival – 1e editie

Wanneer:
20 augustus 2017 @ 10:00 – 22:00
2017-08-20T10:00:00+02:00
2017-08-20T22:00:00+02:00
Waar:
Nivoncenrtum Rotterdam
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam
Nederland
Kosten:
€ 17,50

Nivon Film Festival – 1e editie

Het Nivon Film Festival is hét filmfestival voor jou. Je bepaalt namelijk zelf welke films we zullen vertonen. Wil jij een oude film, nieuwe film, actiefilm of een romantische film zien, alleen of samen met je grote liefde? Op zondag 20 augustus kun je tussen 10 uur ’s morgens en 10 uur ‘s avonds in de zalen van het Nivoncentrum je favoriete films zien!

FILMFESTIVAL

Zondag 20 augustus

1 dag – 30 films – eten en drinken!

Nivon Rotterdam heeft een traditie in het vertonen van films. Het Nivon Filmhuis draait al sinds jaar en dag twee keer per maand een bijzondere film in een zaal in het Nivoncentrum, Dirk Smitstraat 76. Op zondag 20 augustus hebben we het hele gebouw tot onze beschikking voor het Nivon Filmfestival.

Van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ‘s avonds zijn er voorstellingen in zes zalen. De bezoekers kunnen zelf bepalen welke films we op deze dag vertonen.
Een ticket voor de hele dag kost € 17,50. Bij die prijs zijn behalve de ongeveer dertig films inbegrepen: een lunch, een avondmaaltijd en vier consumptiebonnen. Je hoeft dus niet op een droogje te zitten!
Er is een longlist van films opgesteld die uit allerlei uiteenlopende genres beslaat. Daar kunnen de deelnemers drie films uit kiezen. Ook wordt een vrije keuze door ons op prijs gesteld. Uit al die keuzes stellen wij een shortlist samen van de films die op die dag worden gedraaid.
Ga voor meer informatie naar nivonfilmfestival.wordpress.com. Klik op ‘Reserveer je ticket’ en bekijk de longlist en kies, als je wilt, een film naar eigen keuze. Je vindt daar, naast het laatste nieuws over het festival, ook informatie over de betaling. Een week van te voren wordt op de site het volledige programma bekend gemaakt. Nivon Film Festival – 1e editieHet Nivon Film Festival is een initiatief van André Smilde, die ook wekelijks in het Nivoncentrum achter het fornuis staat voor het Eetcafé. Zijn passie als toeschouwer voor het witte doek is de drijfveer voor het opzetten van dit laagdrempelig filmfestival. “Het mooie van de film”, zegt André, “is dat het een middel is om mensen aan het denken te zetten. In een tijd waarin alles snel, sneller, snelst gaat kan een ontroerende, spannende of gewoon lekkere film ervoor zorgen dat je dit even vergeet.”

Bij de prijs zijn enkele drankjes inbegrepen. Je krijgt bovendien een lunch en een avondmaaltijd. Lekker en makkelijk!

Check de website nivonfilmfestival.wordpress.com voor meer informatie en reservering. Vergeet ook niet de speciale Facebookpagina ’Nivon Film Festival’ een duimpje omhoog te geven, om alvast mee te praten.