Welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst van Nivon Rotterdam

Wanneer:
14 januari 2018 @ 14:00
2018-01-14T14:00:00+01:00
2018-01-14T14:15:00+01:00
Waar:
Nivoncentrum Rotterdam
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam
Nederland
Kosten:
Gratis

Welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst van Nivon Rotterdam

Het jaar rond zijn er veel activiteiten in het Nivoncentrum aan de Dirk Smitsstraat. Maar een nieuw jaar willen we met elkaar toch vrolijk inluiden.
Het bestuur van het Nivon Rotterdam nodigt je van harte uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 14 januari.

Je ontmoet er veel andere leden en je hoort meteen welke plannen er zijn voor 2018. Want elke week is er wel iets te beleven, dat lees je ook in deze Rotterdamse Toorts. Verschillende werkgroepen zullen daar iets meer over vertellen.

Om 14.00 uur gaat de deur open.
Om 14.30 uur begint de bijeenkomst in de Grote Zaal. Koffie/thee en een lekkernij staan klaar. En een iets sterker drankje kun je ook gebruiken. Natuurlijk vind je er de schalen met oliebollen en appelflappen.

Op deze middag zullen we traditiegetrouw onze jubilerende leden huldigen. De trouwe leden die in 2017 precies 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar lid waren krijgen een Nivonspeldje uitgereikt met het aantal jaren van het lidmaatschap er op vermeld.

Je krijgt een voorproefje van het kleine concert dat aan het einde van de middag wordt gegeven in ons Muziektheater HalfWatt. Joany Muskiet en Ivo Stuivenberg brengen prachtige songs. Zij zijn twee Rotterdamse rasartiesten die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor de Black Gospel. Joany treedt in binnen- en buitenland op met haar band. Het drie kwartier durende concert zelf begint om 17.00 uur.

Na afloop van alle feestelijkheden kan je nog meedoen aan een drie-gangen-eten-wat-de-pot-schaft-maaltijd. Wel even vooraf reserveren, via de agenda op www.nivonrotterdam.nl. Als Nivonlid betaal je daarvoor slechts € 5,- ( niet leden:  € 6,50).

Neem gerust je familieleden en kennissen mee naar de Nieuwjaarsbijeenkomst. Niet-leden zijn ook welkom. Zij kunnen dan ervaren hoe bijzonder en actief het Nivon is en besluiten dan wellicht om zelf lid te worden. In ons landelijk ledenblad Toorts lees je hoeveel voordeel dat biedt!